Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Nieuwe foto's!

28 juli 2011
Zo hehe het duurde even, maar dan heb je ook wat!
Er zijn heel veel nieuwe foto's toegevoegd in de albums:

April-Mei-Juni
Juli-Augustus-September
Disneyland Parijs juni 2011
Derde verjaardag Sam

Ik heb ook een aantal nieuwe uitspraken toegevoegd bij beide boys!
 

oma

28 juli 2011 22:45:57
 Nou oma heeft ook nog een uitspraak van Sam:

Sam en ik  zijn koffie aan het zetten,
vraag ik aan Sam...krijgt opa ook koffie van jou ?
zegt Sam....nee niet,
Vraag ik...en waarom dan niet,
zegt Sam doodleuk...nou daarom niet .


Oh oh oh...

27 juli 2011
Het duurde even voor ik alle spinnenraggen van de site af had geschrobt, maar hier zijn we dan weer eens!  Er is in de tussentijd teveel gebeurd om allemaal op te schrijven! Zo zijn we naar Disneyland geweest, is Sam 3 jaar geworden en hebben jullie nu zomervakantie! Ik zal het fotoalbum zo gaan voorzien van nieuwe foto's. Dat is veel makkelijker dan alles op schrijven haha!  En mama zal proberen om vanaf nu de site iets beter bij te gaan houden...

Hoi hoi!

22 april 2011
Hai schatjes!

Das weer een tijdje geleden he!
Er is in de tussentijd weer genoeg gebeurd! Zo zijn papa en mama 4 dagen naar zuid Frankrijk geweest voor papa's werk! Jullie zijn gezellig bij opa en oma wezen logeren en dat vonden jullie geweldig! Opa en oma waren alleen wel een beetje gebroken na die 4 dagen hahaha!  Jullie zijn ook best wel twee drukteschoppertjes samen!

Bastiaan, het gaat goed met je op school! De juffen en wij zelf ook zien je groeien! Je motoriek wordt bijv. beter. Je gaat nu mooi binnen de lijntjes kleuren en je hebt ook iets meer geduld om knutselwerkjes te maken waardoor het er natuurlijk ook mooier uitziet. En trots dat je dan bent!  De juffen liepen wel heel erg tegen je autistische stoornis aan in het begin, maar dat gaat nu ook steeds beter. Je bent inmiddels geobserveerd door het ZAT team en die vonden dat jij het uitzonderlijk goed doet voor een kindje met jouw stoornis! Je weet nu al zelf aan te geven waar je tegenaan loopt en dat is knap! Ook sociaal gezien gaat het steeds beter. De groep accepteerd je nu goed en je hebt al echt vriendjes in de klas. Vriendin Roxana is echt topfavoriet... Jullie komen altijd hand in hand uit school gelopen enzo haha zo lief! Het is nu meivakantie en Roxana komt deze vakantie een keer logeren... Ohjee
Je bent afgelopen maandag met de klas op schoolreisje geweest! Jullie zijn naar piratenland in Gorinchem geweest en je hebt het geweldig gehad! De juf had je de hele dag niet gezien hahaha das een goed teken!
Je bent helemaal in de ban van het voetballen! En dan vooral Feyenoord natuurlijk! Luca, een jongen uit je klas, is nogal fanatiek Feyenoordfan en jij mocht niet meedoen met voetballen van hem omdat je geen Feyenoordshirt had..  Jij diep bedroeft! Arm mannetje! Nu heeft opa Frank jullie allebei een Feyenoord tenue kado gedaan en nu mag je dus wel meedoen met voetballen met de rest haha! Je bent zo blij en trots! Je wil later keeper worden zeg je, maar ook ambulanceman, piraat, cowboy en politieman!

Sam, ook met jou gaat het super goed op school! Je hebt het er zo naar je zin! Wat jou betreft zou je er elke dag wel heen willen en je staat nu dan ook op de wachtlijst voor 4 ochtenden in de week! De juffen hadden ook opgemerkt dat je het liefste nog vaker kwam... Dus jij bent helemaal blij! Je ontwikkeling gaat ook nog steeds als een speer. Praten doe je soms nog beter dan Bastiaan en je maakt al volle zinnen met moeilijke woorden. Soms is het een beetje moeilijk te verstaan omdat je 100 dingen in een seconde wil vertellen haha, maar eigenlijk komen we er altijd wel uit.
Bastiaan zijn vriendje Vince zit nu bij jou op school en jullie zijn echt vriendjes! Ook met Bastiaan z'n vriendin Roxana kun je heel goed overweg. Roxana speelt altijd een beetje het moedertje en Bastiaan en jij doen altijd braaf wat ze vraagt haha zo grappig om te zien!
Verder ben je op t moment best wel een beetje stout... Je zoekt echt de grenzen op en we hebben soms best wel wat met je te stellen! Vooral Bastiaan moet het vaak ontgelden. Je vind het zoooo leuk om hem te pesten en Bastiaan kan daar dus absoluut niet tegen en die gaat er dan dus tegenin *zucht*. Jullie spelen ook heel veel lief samen hoor! Maar soms...

Jullie hebben nu beiden 2 weken vakantie! We boffen enorm met het weer, want het is maarliefst gemiddeld 25 graden! Jullie hebben al lekker in jullie zwembroek in de tuin gespeeld en we zijn vandaag naar het strand geweest! Papa heeft gezellig vrij tot en met maandag dus tis echt even genieten met z'n viertjes!
De opa's en oma's zijn allemaal op vakantie. Opa en oma Noordijk zitten in Taizé en opa Frank en oma Greetje zijn met de caravan naar Portugal! Waar het nu dus echt noodweer is... en nog koud ook!! De weerman zei vanavond nog dat het in Nederland het beste weer is van Europa pffff hebben hun weer!

Nou mams gaat er weer een eindje aan breien... Het weekend is weer drukdrukdruk met veel shoots!

Hou van jullie allebei!!!

Heel veel nieuwe foto's!

29 maart 2011
Foto's toegevoegd in de mappen:

-Schoolfoto's Bastiaan
-Papa en mama als baby
-Januari-Februari-Maart

Nieuwe foto's!

18 februari 2011

Ik heb weer nieuwe foto's geupload!
Kijk vooral even bij de studiokiekjes...

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.