Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Uitspraken van Sam

Aantal uitspraken: 37

Uitspraak op: 27-07-2011

Ik had een drankje gemaakt van 2 soorten siroop en ik had er een aardbeitje en een ijsblokje bij gedaan... Kortom een heel spannend uitziend drankje! Sam stond erbij te kijken en ik vraag aan hem: Zo Sam wat vind je ervan? Waarop Sam antwoord: Echt supercool man!

Uitspraak op: 08-07-2011

Sam had alles ondergekotst bij de huisarts. Opa Frank en de assistente zijn alles aan het opruimen en ik had Sam nog ff vast om te troosten... Zegtie ineens: Ik heb trek in likkoekjes!  

Uitspraak op: 07-03-2011

Er was wat gebeurd bij oma Greetje en dat moest Sam vertellen... Dus oma vraagt: Vertel eens aan papa en mama Sam... Wat is er gebeurd?
Waarom Sam antwoord: Nou.... Niks!

Uitspraak op: 03-02-2011

Puma zat vast op het keukendak (of nja hij zit niet vast, maar hij doet alsof... hij mauwt iig de hele buurt bij elkaar :s ). Bastiaan ziet dat en zegt: Ohhneee!! Puma zit in de problemen! Nu moeten we de brandweer bellen om Puma te redden! Sam zit het zo allemaal eens te bekijken en zegt dan bloedserieus: Nee joh! We hebben gewoon een lasso nodig! :crazy:

Uitspraak op: 09-01-2011

Bastiaan moest in bad en Sam niet... Sam was het er niet mee eens en vroeg eerst aan mij: Mama? Mag ik ook in bad? Dus ik zeg nee... Daarna: Papa? Mag ik van jou dan in bad? Papa zegt ook nee... Waarop Sam heel gefrustreerd antwoord: Ooooooowwwww het is niet eerlijk!!

Sam stonk dus ik vraag: Sam heb je gepoept?
Waarop Sam antwoord: Nee heb niet poept! Heb alleen maar poepie gelaat!

Sam had een luier met geel/bruine diarree (van z'n doorkomende kiesjes waarschijnlijk) en wilde graag zien wat er in z'n luier zat... Dus hij zit met een vies gezicht te kijken en zegt: Kijk mama! Dat is pindakaas-poep! Met een beetje yoki erbij!

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.